Spara pengar genom att utnyttja mobiloperatörernas kampanjer

Att ringa med mobil har blivit ganska billigt. De flesta abbonemang har fria samtal och sms och prisnivån bestäms vanligtvis av hur mycket surf man vill ha till sitt abbonemang.

De billigaste abbonemangen kostar vanligtvis runt 100kr per månad och upp till några hundralappar om man vill ha mer surf. Men flera operatörer har kampanjer där man t.ex. får halva priset de första tre månaderna och extra surf.

Detta gör att man kan komma ganska mycket billigare undan genom att utnyttja dessa kampanjer och växla mellan olika operatörer. Naturligtvis kan man flytta med sitt telefonnummer.

Två operatörer som nästan alltid har introduktionskampanjer är Vimla och Hallon. Genom att utnyttja introduktionserbjudandet kan man ha den ena operatören några månader och sedan byta till den andra. Om det är en kampanj som ger extra surf vid tecknandet kan man dessutom välja ett billigt abbonemang men ändå ha relativt mycket surf under dessa månader.

Visst kan det vara lite pilligt att byta simkort ett par gånger per år men genom att man sparar ett par hundra per år kan det vara värt det.

Byt till Vimla eller Hallon för ett billigare mobilabbonemang.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *