Spara pengar på att jämföra priset på kontaktlinser

Även om det är dyrare med kontaktlinser än med glasögon så är det ofta väldigt praktiskt att kunna använda kontaktlinser, t.ex. vid olika sporter eller andra aktiviteter. Andra väljer kontaktlinser av utseendeskäl. De kanske inte tycker att de passar i glasögon. (Även om det finns andra som tycker motsatsen och använder glasögon som en accessoar utan att ha något brytningsfel).

Även linser kan användas av en del utan brytningsfel, t.ex. för att få en annan ögonfärg eller ett mönster i ögat.

Men det vanliga är att man väljer kontaktlinser för att korrigera ett brytningsfel utan att använda glasögon.

Fram till slutet på 1990-talet dominerades marknaden av fysiska butiker från några få stora optikerkedjor, men med internet ökade konkurrensen och det blev lättare att jämföra priser. Den som visste sitt brytningsfel kunde beställa sina glasögon eller kontaktlinser på webben. Ofta blev det mycket billigare än att gå till sin lokala optiker. Men även priserna online kunde variera stort. För att underlätta jämförelsen av olika aktörer startade prisjämförelsesidor.

Det finns flera aktörer men det kan skilja i hur många butiker som jämförs och hur ofta priserna uppdateras.  Billigarelinser.se  jämför priser på kontaktlinser från hela 15 olika webbutiker.

Den som en gång har börjat handla sina kontaktlinser på ett ställe köper ofta sina linser från samma ställe även nästa gång. Det är naturligtvis praktiskt. Om man har skapat ett login, vet butiken både vilken styrka man har beställt tidigare och var linserna ska skickas. Men det är inte alltid en och samma butik är billigast. Kanske har en butik lockat med låga priser en begränsad period för att få in nya kunder.  Billigarelinser.se  uppdaterarar sina priser  varje timma så att du kan se vilken butik som har dina linser till lägst pris just nu. prisjämföra innan varje köp av kontaktlinser.

 

*Sponsrat inlägg*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *